На неочаквана критика бе подложен българският футболен треньор Стойчо Младенов в

...
На неочаквана критика бе подложен българският футболен треньор Стойчо Младенов в
Коментари Харесай

Награбиха Стойчо Младенов заради българин в Казахстан

На непредвидена рецензия бе подложен българският футболен треньор Стойчо Младенов в Казахстан. Причината за това станаха зимните прехвърляния на неговия клуб Кайсар (Кизилорда), който българинът изведе до триумф в Купата на Казахстан. Този трофей дава право на Кайсар да взе участие в Лига Европа, само че съгласно sports.kz отборът ще стане за смях в шампионата.

В края на предходната година Кайсар притегли българския нападател Александър Колев и някогашния капитан на Атирау Ризван Аблитаров. Според изданието, вторият е " добър състезател, само че нищо повече ", а за юношата на Левски пишат: " С двата си гола в 2 сезона този нападател може да попадне в клуба единствено с дърпане ".

Кайсар продължава своята ужасяваща работа на трансферния пазар, с което рискува да изложи страната ни в евротурнирите, пишат през днешния ден локалните медии.

Трябва да се означи, че Колев е първият български състезател, който Младенов притегля в Кайсар. Помощници на някогашния треньор на ЦСКА в Кизилорда са Анатоли Нанков и Тодор Янчев. Трябва да се спомене и че българинът бе определен за треньор на годината освен у нас, само че и в Казахстан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР